Over ons

Na gewerkt te hebben bij verschillende interieurbouw bedrijven had Johnny Van Kemenade voldoende ervaring opgedaan om voor zichzelf te beginnen. In 2007 startte hij met zijn eigen bedrijf waarin hij al zijn energie stopt, hij nog steeds de totale leiding heeft en zelf altijd op de werkvloer aanwezig is. Hierdoor zijn er korte lijnen en kan er flexibel worden omgegaan met ideeën en wensen. Uw afspraken lopen allemaal via Johnny, uw interieur komt uit een eigen werkplaats waar het wordt vervaardigt uit hoogwaardige materialen zoals fineer, massief hout, glas, metaal, natuursteen en decoratieve plaatmaterialen.

In de werkplaats wordt de grootste aandacht besteed aan de kwaliteit van het werk wat op dat moment gerealiseerd wordt. Keukens, badkamermeubels, kasten, meubels of een complete inrichting. Met betrekking tot de zakelijke klanten betreft dit vaak een kantoor, winkel of horeca interieur. Van Kemenade Interieurprojecten werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

U bent bij ons aan het juiste adres voor advies ten aanzien van de materialen en kleuren en uiteraard datgene wat past binnen uw budget. Wij staan voor kwaliteit, service en afspraak is afspraak.

IMG_5222
IMG_3567 (1)
IMG_3130 (1)