van kemenade interieurprojecten

Uw visie,
ons vakmanschap.

DIENSTEN

Wat we doen

Bij Van Kemenade Interieurprojecten bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten, op maat gemaakt om aan zowel uw persoonlijke als zakelijke behoeften te voldoen.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van keukens op maat, waarbij we functionaliteit en stijl perfect samenbrengen. Bovendien specialiseren we ons in keukenrenovaties, zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden. Voor badkamers leveren we op maat gemaakte meubels en inrichting, waarbij we uw ruimte optimaal benutten voor een serene en praktische omgeving.

Keuken

Een stijlvol maatwerk keukenontwerp of renovatie.

Badkamer

Op maat gemaakte badkamermeubels en -inrichting.

Meubels

Meubelstukken die naadloos in uw interieur passen.

Zakelijk

Ontdek hoe we oplossingen bieden voor uw zakelijke ruimte.

Werkwijze

Aanvraag
Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we graag een afspraak in om uw keuken- of meubelwensen te bespreken. We vinden het belangrijk om goed naar uw ideeën te luisteren, omdat uw inbreng essentieel is om uw visie in het ontwerp te laten terugkomen.
Inmeten
Na ons eerste gesprek komen we langs om de afmetingen op te nemen en de ruimte te bekijken. Dit is van groot belang om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp perfect aansluit op uw ruimte en aan al uw behoeften voldoet.
Ontwerp
Met de verzamelde informatie beoordelen we of een gedetailleerd ontwerp of een 3D-tekening nodig is. Ons doel is om een ontwerp te presenteren dat naadloos aansluit op uw verwachtingen. Zodra het ontwerp gereed is, laten we het aan u zien en stellen we een gedetailleerde offerte op.
Oplevering
Indien het ontwerp en de offerte naar uw tevredenheid zijn, gaan we over tot de productiefase. Zodra alles gereed is, plannen we zorgvuldig de montage of levering op een door u gekozen moment. Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering; we blijven beschikbaar voor vragen of hulp. Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit, zelfs na afronding van het project.

Neem contact op met ons

Neem contact op met ons!