Interieurbouw Son en Breugel

Heeft u een huis gekocht met een keuken uit de zeventiger jaren, dan kan Interieurbouw Son en Breugel u helpen aan een nieuwe op maat gemaakte keuken die volledig is afgestemd op uw wensen. Softclose laden, een prachtig kookeiland en goede apparatuur. Badkamer meubilair is bij ons een veelgevraagd artikel om te maken. Vaak hebben badkamers afwijkende maten waardoor er geen kant en klare kast kan worden geplaatst. Hiervoor komt van Kemenade Interieur in actie. Wij passen de kast aan op de ruimte die er is en we werken met een goede watervaste kwaliteit hout. Een badkamer is immers behoorlijk vochtig en het zou jammer zijn als de meubels na een paar jaar al versleten zouden zijn.

Huiskamer inrichting

Een uitdaging om te maken voor Interieurbouw Son en Breugel is een scheidingswand in de woonkamer. Vooral de antieke huizen hadden deze tussenwanden, waardoor ze gescheiden ruimtes konden creëren. Veel mensen hebben deze tussenwanden verwijderd, maar krijgen daar later spijt van en laten ze op een zeker moment toch weer plaatsen. Daar komt onze expertise van pas. Het maken van zo’n wand is een heel precies werkje en er moet heel goed ingemeten worden om alles op zijn plek te krijgen. Oude huizen zijn vaak niet recht en de kast moet daar op aangepast worden.

Contact

Kookeiland

Heeft u een open keuken en de mogelijkheid om Interieurbouw Son en Breugel een kookeiland te laten maken, wacht dan niet langer en maak een afspraak met onze adviseur. Laat u uitgebreid informeren over wat er zoals mogelijk is en beslis niet te snel, maar denk goed na over hoe het moet worden. Het moet praktisch zijn en met veel opbergruimte. Natuurlijk zullen wij u voorzien van zoveel mogelijk advies en goede raad, maar uw eigen ideeën nemen wij natuurlijk in ons ontwerp mee. Bel met Interieurbouw Son en Breugel om een afspraak te maken of kijk op onze website www.vankemenadeinterieur.nl