Interieurbouw Nuenen

We hebben al heel veel tevreden klanten die de stap hebben gezet en Interieurbouw Nuenen een nieuw en aangepast interieur hebben laten maken. Op maat gemaakte interieurs bieden veel meer opbergruimte, omdat iedere centimeter die beschikbaar is ook wordt gebruikt. U kunt er uw eigen creatieve ideeën in kwijt. Bijvoorbeeld een tafel die ook als kast kan worden gebruikt waardoor er meer ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een gezellig feest. Een ander voorbeeld zijn opbergbanken die als zithoek dienen en tegelijk als opbergruimte gebruikt kunnen worden. Natuurlijk zijn deze artikelen ook gewoon te koop, maar het is eigenlijk nooit de goede afmeting. Door het te laten maken kan iedere centimeter optimaal benut worden.

Kantoorinrichting

Wilt u een luxe kantoor en geen standaard materialen, laat Interieurbouw Nuenen dan een tekening maken voor een kantoor met multifunctionele ruimtes en in een stijl die bij u past. U kiest zelf de houtsoort uit en de stijl die u het mooiste vind. Dit kan ultramodern zijn of een hele chique en antieke uitstraling hebben. Gecombineerd met een sterke soort vloerbedekking, gaat uw kantoor met deze hoge kwaliteit een lange levensduur tegemoet. Onze prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij leveren kwaliteit, zowel in materiaal als in medewerkers.

Contact

Werkvloer zuiver

Wij, Interieurbouw Nuenen, werken graag op een schone werkvloer. U zult dan ook zien dat wij aan het eind van de dag alles netjes opruimen zodat we de volgende dag weer goed vooruit kunnen en u zo weinig mogelijk hinder heeft van de verbouwing. Het is al niet handig om zonder keuken te moeten leven, dus we proberen u altijd in een opgeruimd huis achter te laten. Dit is voor ons als wel voor u het prettigste. Ook voor de veiligheid op en rondom de werkplek is dit heel belangrijk. Kijk eens op onze website wat we zoal gemaakt hebben, www.vankemenadeinterieur.nl voor Interieurbouw Nuenen, Eindhoven en Mierlo.