Interieurbouw Mierlo

Bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u nu eindelijk eens die mooie op maat gemaakte kast laten maken, dan bent u bij Interieurbouw Mierlo aan het juiste adres. Van Kemenade Interieurprojecten biedt u een scherpe offerte voor maatwerk van hoge kwaliteit. Wij maken keukens, kantoorinrichtingen, badkamers, meubels en winkelinterieurs op maat, volgens uw wensen en ideeën en met een vakmanschap waar u stil van wordt. Onze vakmensen met jarenlange ervaring nemen uw project zeer serieus en zullen u daar waar het kan zo min mogelijk hinder laten ondervinden van hun werk. Ze houden de werkvloer schoon en nemen het afval zo veel mogelijk mee.

Keukenrenovatie

Tegenwoordig laten veel mensen hun keuken renoveren in plaats van een compleet nieuwe keuken door Interieurbouw Mierlo te laten plaatsen. Dit scheelt enorm in de kosten en uw keuken is behalve de reeds bestaande binnenwerken weer helemaal nieuw. Wilt u echter uw keuken compleet nieuw met een speciaal op maat gemaakt onderdeel, bijvoorbeeld een kookeiland, laten plaatsen, dan moet u zeker een offerte aanvragen bij ons. Wij hanteren scherpe prijzen en gaan met u aan tafel om uw ideeën en onze ideeën naast elkaar te leggen en zo tot een plan te komen voor uw droomkeuken.

Contact

Kantoor project

Uiteraard leveren wij onze producten niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven. Interieurbouw Mierlo levert o.a. reeds aan kantoren, winkels en horecagelegenheden. Bij een complete verbouwing werken wij nauw samen met de andere leveranciers, zodat we bijvoorbeeld niet tegelijk met de tegelzetter komen leveren. Alles wordt met elkaar afgestemd om het allemaal zo soepel en zo snel mogelijk te realiseren. Hiermee is veel geld te besparen, zowel voor u als voor onszelf. Bent u klaar voor de grote verbouwing en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, kijk dan op onze website www.vankemenadeinterieur.nl