Interieurbouw Helmond

Duurzaamheid staat tegenwoordig in een hoog vaandel en daarom gebruikt Interieurbouw Helmond ook duurzame materialen in haar ontwerpen. Vakmanschap hebben wij in huis om een perfect interieur neer te zetten. Van badkamers tot horeca-interieur, het kan zo gek niet zijn of wij maken het. Licht hout, steigerhout, notenhout, kastanjehout, kersenhout of eikenhout. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak.

Kom bij ons langs en bekijk de stalen van alles wat er te krijgen en te gebruiken is. Stem uw hele interieur af op uw eigen smaak of op reeds bestaande elementen van uw woonhuis. Van Kemenade Interieur maakt prachtige functionele wandmeubelen en gebruikt hiervoor hoogwaardig materiaal.

Badkamermeubel

Een badkamermeubel vinden wat precies voldoet aan uw eisen is bijna niet te krijgen, daarom adviseren wij om Interieurbouw Helmond een op maat gemaakte badkamer te laten realiseren. Alles is dan op elkaar afgestemd en dat geeft een veel luxere uitstraling dan wanneer u allemaal verschillende losse meubelen koopt. In samenwerking met de andere leveranciers proberen we een zo strak mogelijk schema te maken zodat u niet te lang in de rommel zit. Voor onszelf is het ook niet prettig als het niet goed verloopt, dus hier zijn we heel secuur in. Na het werk wordt er opgeruimd zodat we de volgende dag weer fris op de werkvloer kunnen beginnen. www.vankemenadeinterieur.nl voor al uw interieurs.

Contact

Winkelinterieur

Interieurbouw Helmond bedient zowel particulieren als bedrijven en we kunnen met trots zeggen dat er al veel tevreden klanten zijn. Ze zijn tevreden over het resultaat, maar vooral over onze medewerkers, die keurig netjes werken en bijzonder goed werk afleveren. De meeste grote stukken worden in de werkplaats gemaakt en later op locatie opgebouwd. De afwerking zoals klinken, knoppen, handgrepen etc. worden ter plekke uitgevoerd. De winkeliers waarvoor Interieurbouw Helmond reeds gewerkt heeft zijn zeer tevreden. Kijk op de website voor voorbeelden en schets alvast uw eigen ontwerp voor uw winkel.