Interieurbouw Geldrop

Om uw ruimtes in huis optimaal te benutten voor opslag, moet u Interieurbouw Geldrop een op maat gemaakte kast laten maken. Vaak zijn er in huis rare afmetingen van muren of moeilijke hoekjes waar u niets mee kunt. Voor dit soort specialistisch werk moet u bij van Kemenade Interieurprojecten zijn. Zij maken een berekening en ontwerpen een zo functioneel mogelijk wandmeubel waar u nog jaren plezier van zult hebben. Kwaliteit leveren staat bij www.vankemenadeinterieur.nl in een hoog vaandel. Door het leveren van kwaliteit waarborg je het bestaan van een bedrijf. Negatieve reclame van klanten gaat snel rond, dus we zorgen dat dit niet gebeurt door altijd voor kwaliteit te gaan.

Kosten

Uiteraard is een op maat gemaakte kast altijd wat duurder dan een kant en klaar gekochte kast. Daarentegen profiteert u van meer bruikbare ruimte. Interieurbouw Geldrop kan bijvoorbeeld de ruimte onder een trap bijzonder mooi verbouwen tot een functionele voorraadkast of wanneer de trap in de woonkamer zit, een functionele opbergkast voor speelgoed. Zulke kasten zijn bijna niet te koop en bovendien sluiten ze nooit zo mooi aan als een op maat gemaakte kast. We hebben ook veel bedrijven als klant waaronder horecabedrijven, kantoren en winkelbedrijven. Van Kemenade Interieurprojecten maakt een compleet plan voor de inrichting van uw winkel- of horecapand.

Contact

Smaakvolle inrichting

Uiteraard houdt Interieurbouw Geldrop op de eerste plaats rekening met uw persoonlijke wensen. De kleur van het hout, de indeling en de afmetingen. Wanneer wij denken dat het op een andere manier beter is, zullen wij u een goed advies geven en een uitleg waarom het beter is bepaalde dingen anders te doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Onze medewerkers hebben een goede opleiding genoten en staan ervoor om kwaliteit af te leveren. Vakmanschap en van Kemenade Interieurprojecten horen bij elkaar. Kijk op onze website om contact op te nemen en laat ons een scherpe offerte maken voor uw project. Of het een badkamer, keuken, huiskamer, slaapkamer, kantoor of winkel is, van Kemenade Interieurprojecten maakt er iets bijzonders van.