Interieurbouw Eindhoven

Voor een interieur op maat moet u bij Interieurbouw Eindhoven zijn. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een perfect op maat gemaakt interieur bestellen. We gaan eerst met u aan tafel en kijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Uw keuken helemaal vernieuwen of renoveren? Bij ons kunt u voor ieder karwei terecht. Wij hebben heel veel ervaring en werken uw meubels en interieur tot in de puntjes af. Met degelijke materialen en goede planning, zodat u niet al te lang onthand bent door het niet hebben van een keuken. Kijk op onze website www.vankemenadeinterieur.nl om alvast wat ideeën op te doen voor uw komende project.

Bedrijfsmatig

Interieurbouw Eindhoven maakt tevens op maat gemaakte winkelinterieurs. Strak en modern of klassiek, u vraagt, wij maken. Uw eigen ideeën zijn de leidraad waarmee we aan de slag gaan. Voor een winkelinterieur wilt u iets wat de aandacht trekt, maar tegelijk functioneel is. Voor de horeca werken we met een goede kwaliteit hout omdat er veel met water en drank geknoeid wordt. Het moet niet zo zijn dat uw bar na 3 weken ook 3 keer zo dik geworden is. U zou met kant en klare meubels en kasten kunnen werken, maar wat is er mooier dan de hele ruimte optimaal gebruiken en Interieurbouw Eindhoven een strak ingepaste en multifunctionele kast te laten maken.

Contact

Keukenrenovatie

Momenteel wordt er veel gewerkt met een keukenrenovatie door Interieurbouw Eindhoven. Zeker wanneer u tevreden bent met de indeling van uw keuken en u niet te veel geld wilt besteden aan een compleet nieuwe is het verstandiger om te kiezen voor een renovatie. Eventueel zou u de ouderwetse kastjes kunnen vervangen door lades. Lades zijn veel handiger om uw spullen op te bergen dan kastjes. Laat ons een tekening voor u maken en bekijken wat er mogelijk is. Bel voor een afspraak 06 124 167 59